ЈУ Средњошколски центар "Петар Кочић" Зворник

Омладинско предузетништво: Економски техничари израдили бизнис план и реализовали пројекат

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 25 April 2024 20:23

Ученици СШЦ „Петар Кочић“ са смјера Економски техничар, одјељење IV 7, презетовали су данас своју бизнис идеју коју су припремали у оквиру предмета Практична настава. Како нам је рекла професорица Рада Томић циљ им је био развој омладинског преузетништва кроз редовну наставу.

 

 

Last Updated on Thursday, 25 April 2024 20:35

Read more...

 

Директорица наше школе о успјесима наших ученика

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 22 April 2024 12:32

Драга наша дјецо, данас је изузетан дан за наш град, а посебно за нашу образовну установу!

У овом дану славимо ваше и наше ВЕЛИКЕ УСПЈЕХЕ! Браво! Ви сте доказ да из малих средина долазе ВЕЛИКИ ЉУДИ! Ви сте доказ да је образовање у нашем граду на завидном нивоу, захваљујући прије свега вама, вриједној и марљивој дјеци, а наравно и вашим професорима и родитељима. Искрене и огромне честитке нашем Данилу, Његошу, Ирени и Лазару, а наравно и нашим професорима Винки, Кристини и Радовану! У историји школе ће остати забиљежено да је у року од 7 дана ДАНИЛО ПОСТАО ПРВАК НА РЕПУБЛИЧКИМ ТАКМИЧЕЊИМА ИЗ ФИЗИКЕ И МАТЕМАТИКЕ, а у истом дану ДАНИЛО И ЊЕГОШ РЕПУБЛИЧКИ ПРВАЦИ ИЗ МАТЕМАТИКЕ! Ви сте наши бисери, наш понос и узор будућим генерацијама! Већ сутра је пред вама нови изазов и ново такмичење. Ваши професори, сви запослени у нашој школи, наши ученици, а наравно и ваши родитељи су увијек уз вас! Огромну захвалност дугујемо градској управи и градоначелнику Бојану Ивановићу, што нас прате, подстичу и помажу у сваком смислу. Срећно Данилу и Његошу сутра у Сарајеву!

Директорица Биљана Писић

Last Updated on Monday, 22 April 2024 12:35  

Прваци на Републичком такмичењу из математике Данило Бирчаковић и Његош Видовић

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Sunday, 21 April 2024 12:10

Ученици СШЦ „Петар Кочић“ из Зворника Данило Бирчаковић, у конкуренцији ученика трећих разреда, и Његош Видовић, у конкуренцији ученика четвртих разреда, освојили су прво мјесто на Републичком такмичењу из математике које је данас одржано у Добоју.

 

Last Updated on Sunday, 21 April 2024 12:20

Read more...

 

Предавање из дисеминације о покрету "Црвени крст"

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Sunday, 21 April 2024 12:07

Волонтери Општинске организације Црвеног крста Зворник и наши ученици, чланови секције Црвени крст, одржали су предавање из дисеминације о покрету Црвени крст. Предавање је одржано за ученике СШЦ. "Петар Кочић" Зворник, а реализује се у склопу активности у сусрет Недељи Црвеног крста и Црвеног полумесеца. Ученици су упознати са зачетником идеје Црвеног крста, развојем покрета, начелима, ознакама, као и развојем Црвеног крста Републике Српске.

 

Read more...

 
 

ОТВОРЕНА ВРАТА 2024

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 19 April 2024 10:20

 

Last Updated on Friday, 19 April 2024 10:46

Read more...

 

Амила Шахбеговић првакиња БиХ у теквонду

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 15 April 2024 10:38

Четири медаље за теквондоисте Зворника на првенству БиХ

На првенству БиХ за јуниоре које је одржано 06. и 07. априла у Томиславграду, теквондоисти Зворника остварили су одличне резултате и освојили четири медаље.

Титулом државне првакиње окитила се Амила Шахбеговић, ученица I8, која је изузетно убједљиво стигла до златне медаље. Овим резултатом млада такмичарка Зворника је дошла на корак до пласмана на Свјетско првенство које се од 1. до 6. октобра одржава у Кореји.

Last Updated on Monday, 15 April 2024 10:49

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 4 of 169