Пројекти

Школа добила рачунаре у вриједности од 10000 КМ

PDFPrintE-mail

Пројекти - ЈИЦА

Written by Administrator Tuesday, 25 February 2014 21:48

У оквиру донације Јапанске агенције за међународну сарадњу у пројекту „Модернизација наставних планова и програма информатике у БиХ“ Средњошколски центар „Петар Кочић“ из Зворника добио је 10 рачунара чија је вриједност преко 10.000 КМ.

По ријечима Биљане Писић, директорице школе опрема ће бити постављена у једном од два информатичка кабинета за ученике гимназије.

Last Updated on Tuesday, 25 February 2014 22:05

Read more...

 

Учешће на XXI међународном сајму туризма у Словенији

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Monday, 22 January 2024 17:43

Ученици и професори наше школе учествоваће и ове године на Сајму туризма у Љубљани са два пројекта. Школа ће се у Словенији представити два пројектима.

„Шљива понос нашег краја“, за који је ментор професорица Андријана Славкић. Пројекат се базира на организацији Фестивала домаћих производа препознатљивих за наше поднебље, а то су производи од шљиве.  На Фестивалу ће бити изложени производи домаћих произвођача.

Други пројекат је „Трпеза наших предака - са ајваром све је укусније“, за који је ментор професор Миљан Влачић.  Промоцијом јела која су традиционално заступљена у нашој кухињи желимо да вас вратимо неколико вијекова уназад и сједнемо за сто својих предака и откријемо шта је од менија остало, а шта је закувало модерно друштво. Циљ пројекта је представљање гастрониомске и угоститељске понуде нашег краја.

Пројекте можете преузети на следећим линковима:

- пројекат Шљива понос нашег краја

- пројекат Трпеза наших предака - са ајваром све је укусније.

 

Представљена опрема за нови ресторан – завршен пројекат прекограничне сарадње

PDFPrintE-mail

Пројекти - САРАДЊА СА ШКОЛОМ ИЗ РУМЕ

Written by Administrator Monday, 07 November 2022 20:03

Презентацијом опреме за ђачки ресторан у зворничком СШЦ „Петар Кочић“ данас је завршен пројекат прекограничне сарадње који се финансира из ИПА фондова под називом “Здрави и безбједни гастрономски производи за будућност као потенцијал за ново запошљавање”.

Last Updated on Monday, 07 November 2022 20:13

Read more...

 
 

Три професора наше школе међу 15 најбољих у Српској у пројекту „Табла“

PDFPrintE-mail

Пројекти - ТАБЛА

Written by Administrator Friday, 10 June 2022 18:09

Током мјесеца маја Експертски тим Табла пројекта за Републику Српску извршио је селекцију наставних припрема које су током цијеле школске године стизале из 50 школа, односно од око 1.500 наставника, те одабрао 15 најбољих. Куриозитет је да се међу тих 15 припрема налазе чак три из зворничког СШЦ „Петар Кочић“ , чији су аутори професори математике Драгана Видовић и Радован Пелемиш, те професор демократије и људских права Станислав Томић.

Last Updated on Friday, 10 June 2022 18:18

Read more...

 

Посјета манифестацији "Дани Милутина Миланковића"

PDFPrintE-mail

Пројекти - Еразмус плус

Written by Administrator Tuesday, 08 May 2018 18:18

У уторак, 8. маја, португалски средњошколци су у Милићима присуствовали манифестацији „Дани Милутина Миланковића“, у организацији Средњошколског центра Милићи.  У вечерњим часовима посјетиће концерт Културно умјетничког друштва „Свети Сава“ у Зворнику.

 

 

 

Last Updated on Tuesday, 08 May 2018 19:07

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 13