Пројекти

Пројекти за 17. међународни сајам туризма: "Више знања за више туризма!"

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Friday, 17 January 2020 16:45

На 17. међународном сајму туризма "Више знања за више туризма" у Словенији учествујемо са два пројекта:

Смех је лек!

„Смех је лек“. Пројекат се базира на фестивалу комедије који се у Зворнику одржава јубиларни 10.  пут у организацији Дома омладине и града Зворника.

Фестивал се одржава од 01.04.-06.04.2020. године и окупља позоришта из Републике Српске, Федерације Бих, Србије и осталих околних земаља.

 

Last Updated on Tuesday, 28 January 2020 11:48

Read more...

 

Ученици у посјети Јајцу

PDFPrintE-mail

Пројекти - Нансен дијалог центар

Written by Administrator Saturday, 22 June 2013 16:39

Двадесет ученика зворничке Гимназије и ССШ „Петар Кочић“ учествује у раду Омладинског љетњег кампа за мир Нансен дијалог центра у Јајцу заједно са четрдесетак средњошколаца из Братунца, Сребренице и Јајца. По ријечима Генца Горанција, пројектног координатора, циљ кампа је да се ојачају односи између младих са различитих подручја БиХ кроз заједничко провођење времена и рада, што ће допринијети бољој реализацији планираних активности усмјерених ка изградњи и јачању мира у њиховим локалним заједницама.

- Програм који се реализује током кампа представља комбинацију предавања, учења кроз заједнички рад, упознавања културноисторијских споменика Јајца и планирања заједничких активности усмјерених ка јачању интеретничке комуникације, сарадње и изградње мира, а које ће бити реализоване до септембра 2013. године у општинама из којих ученици долазе – рекао је Горанци.

Пројекат финансира Уред за односе са јавношћу Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Босни и Херцеговини.

Last Updated on Wednesday, 06 November 2013 08:41  

Ученици и професори из Сежане завршили посјету Зворнику

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Sunday, 08 September 2019 12:19

Делегација ученика и професора из Средње школе „Сречко Косовел“ из Сежане завршила је програмску посјету Зворнику и данас су отпутовали за Словенију. Према ријечима Биљане Писић, директорице СШЦ „Петар Кочић“, која дуже од једне деценије сарађује са поменутом словеначком школом, гости из Сежане су отпутовали пуни утисака.

Last Updated on Sunday, 08 September 2019 12:33

Read more...

 
 

Радионица у организацији Нансен дијалог центра

PDFPrintE-mail

Пројекти - Нансен дијалог центар

Written by Administrator Friday, 29 March 2013 10:20

Радионица у организацији Нансен-а

Група од двадесет ученика наше школе присуствовала је семинару у организацији Нанасен дијалог центра из Сарајева са циљем договора око пројектних активнсти у наредном периоду. Истовремено, ученицима је предавач Мустафа Церо одржао радионицу о комуникацији. По ријечима пројектног координатора Нансен дијалог центра, Генца Горанција, са ученицима су договорене активности око учешћа на „Љетњем кампу за мир, Јајце 2013”.

- Тај пројекат ће бити реализован у јуну мјесецу када ће 20 зворничких средњошколаца учествовати у седмоденвном раду кампа, који за циљ има упознавање дјеце из различитих средина као и реализацију њихових заједничких пројеката - рекао је Горанци.

Он је додао да ће у априли бити конкретизован пројекат „Нансен учионице за ваннаставе активности” у зворничкој гимназији, када ће за потребе новинарске и осталих секција у школи бити додијељена информатичке опрема у вриједности од 2.000 КМ.

Last Updated on Wednesday, 06 November 2013 08:42  

Преносимо: Градоначелник похвалио вишегодишњу успјешну сарадњу школа из Зворника и Сежане

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Friday, 06 September 2019 06:50

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић примио је ученике, професоре и директоре Средње школе „Сречко Косовел“ из словеначког града Сежана и Средњошколског центра „Петар Кочић“ који успјешно сарађују 12 година.

Градоначелник је изразио задовољство јер је сарадња, поред тога што дуго траје и веома успјешна.

– Годинама сарађују наше двије школе и наша два града и учинићемо све да се та сарадња настави, да наставе наши ученици да иду у Сежану и њихови да долазе код нас и да се наставе њихови заједнички пројекти који су наишли на подршку у

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 13