Пројекти

Реализован пројекат „Мултиетнички курс кулинарства“

PDFPrintE-mail

Пројекти - Нансен дијалог центар

Written by Administrator Saturday, 08 March 2014 17:25

Презентацијом јела и дегустацијом у зворничком СШЦ „Петар Кочић“ реализован је пројекат „Мултиетнички курс кулинарства“ који је финансијски подржао Нансен дијалог центар из Сарајева у вриједности 1.000 КМ. Ово је била прилика да ученици куварског смјера покажу своју умјешност у спремању традиционалних јела, те да професорима и ученицима практично изложе шта су научили у досадашњој пракси.

Директорица школе Биљана Писић истиче да је ово трећи пројекат који ће ове године бити реализован у сарадњи са Нансен дијалог центром.

Read more...

 

Сајам туризма у Словенији: Зворничанима два сребрна признања и посебно признање за пројекат са највише гласова

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Thursday, 13 May 2021 22:04

На Сајму туризма у Љубљани, који је ове године због епидемиолошких мјера одржан онлајн, ученици зворничког СШЦ „Петар Кочић“ освојили су два сребрна признања, а пројекат „Кухиња мога краја“ је добио и посебно признање за највише гласова публике, односно онлајн посјетилаца на интернет страници Туристичке организације Словеније.

Директорица школе Биљана Писић каже да су задовољни успјехом ученика и професора те истиче да је веома важно да су настављени пројекти који афирмишу и друге активности у школи осим самих часова наставе.

 

Last Updated on Thursday, 13 May 2021 22:12

Read more...

 

Семинар за средњошколце

PDFPrintE-mail

Пројекти - Нансен дијалог центар

Written by Administrator Saturday, 08 March 2014 17:11

Нансен дијалог центар Сарајево, 08.03.2014. године, спровео је основни семинар за групу од 20 ученика Средњошколског центра „Петар Кочић” из Зворника под називом „Интеретничка сарадња, заједничке иницијативе и ваннаставне активности у нашој школи“. По ријечима Генца Горанција, кoородинатора Нансен дијалог центра, семинар представља једну од редовних активности из оквира пројекта „Интеретничка интеграција локалних институција у БиХ – општине и школе у Сребреници, Братунцу, Јајцу и Зворнику”, који НДЦ Сарајево реализује уз финансијску подршку Министарства инсотраних послова Краљевине Норвешке.

Last Updated on Saturday, 08 March 2014 17:21

Read more...

 
 

Палачинке им "испекле" два сребра

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Thursday, 13 May 2021 21:59

ЗВОРНИК - На Сајму туризма у Љубљани, који је ове године због епидемиолошких мјера одржан онлине, ученици зворничког Средњошколског центра "Петар Кочић" освојили су два сребрна признања за пројекат "Округла фантазија" којим су представили двије врсте палачинака.

Read more...

 

Нансен семинар - новембар 2013

PDFPrintE-mail

Пројекти - Нансен дијалог центар

Written by Administrator Thursday, 28 November 2013 19:48

Три ученика наше школе у пратњи профоесора Зорана Куљића боравили су на једнодневом семинару „Нансен дијалог центра” у хотелу „Европа” у Сарајеву. Том приликом дјеца су разговарала са Томасом Месом, представникм Амбасаде САД-а у БиХ, који им је претходно одржао час из историје ипоказао како се она изучава. Поред ученика наше школе семинару су присуствовали ученици и професори из Братунца, Сребренице, Јајца, те Католичког школског центра и Прве гимназије из Сарајева.

 

Last Updated on Thursday, 28 November 2013 19:55

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 13