Пројекти

Посјета ученика и професора из Сежане

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Monday, 16 October 2023 12:24

Након доласка гостију уприличен је пријем код градоначелника Бојан Ивановић као и посјета школи и ђачком ресторану. Приликом посјете школи презентовани су примјери добре праксе из Сежане, начини организације Спортске недеље и часова роботике који се код нас изучавају као часови секције.

Last Updated on Monday, 16 October 2023 12:37

Read more...

 

Присуствовали отварању ђачког ресторана у Руми, у понедјељак представљање опреме у Зворнику

PDFPrintE-mail

Пројекти - САРАДЊА СА ШКОЛОМ ИЗ РУМЕ

Written by Administrator Friday, 04 November 2022 18:30


Представници СШЦ „Петар Кочић“ и Градске управе из Зворника присуствовали су отварању ђачког ресторана у СШЦ „Бранко Радичевић“ у Руми. Двије школе сарађују у пројекту прекограничне сарадње у оквиру кога је и зворничка школа добила опрему за ресторан, а иста ће бити представљена у понедјељак, 7. новембра.

Last Updated on Friday, 04 November 2022 18:52

Read more...

 

Завршна тродневна обука у оквиру пројекта "Табла"

PDFPrintE-mail

Пројекти - ТАБЛА

Written by Administrator Wednesday, 22 June 2022 08:46

Наша школа је једна од педесет школа у Републици Српској која је укључена у пројекат „Табла“ чији су носиоци РПЗ Републике Српске, USAID и Save the Children. Захваљујући овом пројекту наша школа је добила паметну таблу, 3Д штампач, те сву пратећу опрему.

 

Last Updated on Wednesday, 22 June 2022 12:24

Read more...

 
 

Договорена будућа сарадња са НДЦ Мостар

PDFPrintE-mail

Пројекти - Нансен дијалог центар

Written by Administrator Friday, 20 July 2018 17:53

Јуче је одржан састанак између представника Нансен дијалог центра Мостар и менаџмента ЈУ СШЦ „Петар Кочић“ Зворник и ЈУ СШЦ „Милорад Влачић“ Власеница.

Договорена је реализација пројекта у образовању с циљем јачања интеркултуралног разумијевања у вишенационалним заједницама Босне и Херцеговине.

Сврха програма је изградња вјештина комуникације код младих људи с циљем даљег промовисања идеја и културе дијалога и толеранције у заједницама. У оквиру овог програма биће реализовани тренинзи и радионице.

 

Last Updated on Friday, 20 July 2018 18:17

Read more...

 

Пројекат Прилика плус

PDFPrintE-mail

Пројекти - Прилика плус

Written by Administrator Friday, 15 December 2017 17:16

Практична настава на радном мјесту - прилика плус

Пројектом ,,Практична настава на радном мјесту“предвиђено је опремање школског кабинета за занимања кувар и конобар,те квалитетније извођење практичне наставе у одабраним угоститељским објектима. Укупна вриједност пројекта је 28.000,00КМ и трајаће осам мјесеци. У Зворнику је 23. фебруара 2017. године, потписан Меморандум о сарадњи на пројекту ,,Практична настава на радмо мјесту“ између предтавника Градске развојне агенције Источно Сарајево, ЈУСШЦ ,,Петар Кочић“, Града Зворника и шест представника угостистељских обхјеката: “Славија“, “Авала“, “Код Новака“, “Таверена“, “Ла Скала“, “Градска кафана“ и „Центал“.

Провођењем планираних пројектних активности, ученици ће повећати своје вјештине и знања, што ће директно утицати на запошљавање стручних кадрова и задовољавања потреба предузетника, за овим недостајућим занимањима.Уписивањем будућих генерација кувара и конобара,школа ће наставити да користи опремљене кабинете за праксу у заједничкој сарадњи са угоститељским објектима, са којима ће наставити сарадњу. Пројекат се реализује у окриву Програма ,,Прилика Плус“ којег подржава Влада Швајцарске, док је Градска развојна агенција Источно Сарајево партнер за Срајевско-зворничку регију.

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 12