Такмичења

Међушколско дебатно такмичење 2016.

PDFPrintE-mail

Такмичења - Регионална

Written by Administrator Monday, 29 February 2016 23:12

Дебатна секција, коју води професорица Марија Степановић, организовала је у нашој школи међушкоско дебатно такмичење које је одржано у суботу 27.2.2016. године. Наша школа је била домаћин дебатној секцији из Гимназије "Петар Кочић" из Српца.  У госте су дошли професор Младен Угрин и ученици Стефан Жујић, Мирко Марјановић, Зорана Кљајичин и Лидија Ножанић. Прво смо урадили радионицу о спречавању вршњачког насиља на тему: "Ненасилна комуникација".Овом радионицом обележили смо Међународни дан борбе против вршњачког насиља који се обележава 24.2.

Након тога одржано је и такмичење на тезу: "Мало проведеног времена са породицом води ка вршњачком насиљу". Екипа афирмације била је школа из Зворника, а негације школа из Српца. Афирмација је била у следећем саставу: Зорана Мичић, Горица Куртума и Сузана Ћирић. Екипа негације је била у следећем

Last Updated on Monday, 29 February 2016 23:29

Read more...

 

Школско дебатно такмичење 2014

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 04 March 2014 20:04

Дебатна секција, коју води професорица Марија Степановић, огранизовала је 28.2.2014. године школско дебатно такмичење. У екипи афирмације је биле су: Тамара Милићевић, Драгана Андрић и Александра Михајловић, док су екипи негације биле: Марија Божић, Марија Милошевић и Недељка Иконић. Победила је екипа афирмације. У категорији "Најбољи дебатант" остварени су следећи резултати:

Last Updated on Tuesday, 04 March 2014 20:22

Read more...

 

Прва помоћ - регионално 2015.

PDFPrintE-mail

Регионална

Written by Administrator Saturday, 23 May 2015 21:34

У Зворнику је јуче одржано 20. Регионално такмичење из Познавања прве помоћи на коме је у категорији „подмладак“ прво мјесто освојила екипа Основне школе „Свети Сава“ из Зворника, док је у категорији „омладина“ најбоља била екипа СШЦ „Петар Кочић“, такође из Зворника.

На такмичењу је учествовало укупно седам екипа са око 50 такмичара, а рад на полигонима оцјењивало је седам судија.

Поред победничких екипа такмичили су се и подмладци из основих школа „Јован Дучић“ Шековићи и „Вук Караџић“ Власеница, те омладина из средњих школа

Read more...

 
 

Spelling Bee 2014

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 04 March 2014 19:53

Ово такмичење тестира способности ученика да сричу речи на енглеском језику.
Амбасада САД у Босни и Херцеговини , у сарадњи са школама из целе Босне и Херцеговине , организује такмичење " Пчелице срицања".
Такмичење има три нивоа: школски, регионални и државно финале.


Last Updated on Tuesday, 04 March 2014 20:03

Read more...

 

Треће мјесто на Сајму предузетништва у Сарајеву

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 23 April 2015 21:59

Наши ученици добили награду у категорији „најбољи штанд“

На Сајму омладинског предузетништва одржаном у Сарајеву ученици наше школе освојили су 3. мјесто у категорији „најбољи штанд“. Награду су освојили ученици IV7 одјељења: Сава Тадић, Жељана Станишић, Игор Ћирковић, Анђела Митрић, а ментор им је била професорица економске групе предмета Рада Томић. Према њеним ријечима, циљ Сајма је био, поред такмичарског карактера, дружење и размјена идеја.Задатаk ученичких „компанија“ је да практично примијене стечена теоријска знања, те да тимским радом креативнo изразе предузентичких дух уз примјену савремене технологије и савременог начина размишљања – рекла је Томићева и додала да Сајам подстиче конкурентност,  а тиме и тимове школа да се стално развијају и унапређују предузентичке способности.

Last Updated on Saturday, 25 April 2015 08:34

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 12