Актуелно

Обиљежен Међународни дан матерњег језика

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 21 February 2022 15:31



Актив професора српског језика и књижевности организовао је данас обиљежавање Међународног дана матерњег језика. Професори су на часовима са ученицима разговарали о потреби очувања матерњег језика и изазовима које не језичком плану носи период пред нама.

Last Updated on Monday, 21 February 2022 16:16

Read more...

 

Професори српског језика на семинару на Јахорини

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Sunday, 30 September 2018 21:06

Професори српског језика и књижевности из наше школе присуствовали су петом редовном Семинару за професоре српског језика који организује Друштво наставника српског језика и књижевности Републике Српске.

Дводневни семинар је одржан на Јахорини, у хотелу Бистрица.

Last Updated on Sunday, 30 September 2018 21:09  

ПОЗИВ РОДИТЕЉИМА ДЈЕЦЕ СА ПРОБЛЕМИМА У ИСХРАНИ И МЛАДИМА СА ОВИМ ПРОБЛЕМОМ НА БЕСПЛАТНУ ОБУКУ

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 19 February 2022 15:21

ЈУ Средњошколски центар „Петар Кочић" Зворник позива родитеље дјеце са проблемима у исхрани, те младе са овим проблемом да се пријаве на бесплатну обуку.
Заинтересовани могу да се пријаве на меил адресу This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Потребно је само навести име и презиме, контакт, сврху (обука - здрава исхрана) и категорију (родитељи; млади). Обука је планирана у мјесецу марту, а пријављени ће бити информисани о детаљима преко контакта остављеног приликом пријаве.
Обука ће бити организована у просторијама Средњошкослког центра у Зворнику, у оквиру пројекта „Здрави и безбједни гастрономски производи као потенцијал за ново запошљавање" који ова образовна установа спроводи у партнерству са Средњом школом „Бранко Радичевић" из Руме и Удружењем Лимитлес из Београда. Пројекат је дио програма прекограничне сарадње и финансира се средстивма ЕУ, а у оквиру пројекта ће бити опремљени ђачки ресторани у Руми и Зворнику.

Last Updated on Saturday, 19 February 2022 15:27  
 

Ученице учествовале на СТЕМ кампу

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 03 September 2018 06:41

Одлична прилика за младе жељне науке


Три ученице учествовале су од 24. до 28. августа у Коњицу на СТЕМ јоут кампу (STEM Youth Camp). То је била врхунска прилика за средњошколце са подручја читаве Босне и Херцеговине, заинтересоване за науку, технологију и дружење. Комисија за избор учесника се пред почетак кампа морала одлучити за 50 ученика из мноштва изузетно квалитетних пријава, што није било нимало једноставно. То је био незахвалан посао, обзиром да су због ограничених ресурса били присиљени одбити изврсне пријаве многих мотивисаних ученика. Нашу школу и град на овом кампу представљале су Тања Гаврић, Невена Ђошан и Ана Бошковић.

Last Updated on Monday, 03 September 2018 07:02

Read more...

 

Актив директора средњих школа одржан у СШЦ "Петар Кочић" у Зворнику

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Sunday, 05 August 2018 20:32

Расправљало се о новом обрачуну плата, предстојећем савјетовању за директоре и професоре. Договорено је преузимање радника који су дјелимични технолошки вишак. Колега Горан Грујић је поднио извјештај о стању у ТШЦ Зворник након поплаве. По ријечима предсједнице Актива директора регије Бирач, ово је актив који изузетно функционише, рјешава заједнички све проблеме средњег образовања на регији Бирач. Поред колегијалних, развијају и пријатељске односе. Након официјелног дијела и састанка, директори су провели једно лијепо вече на концерту Здравка Чолића, али и у друштву градоначелника Зорана Стевановића.

 

Last Updated on Sunday, 05 August 2018 20:51

Read more...

 
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 39 of 79