Актуелно

Ученици посјетили Технолошки факултет у Зворнику

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 19 May 2022 09:54

У оквиру Дана отворених врата, 18.05.2022. одржана је промоција Технолошког факултета Зворник и посјета лабораторијама на факултету за ученике трећих разреда ЈУ СШЦ „Петар Кочић“ из Зворника. Ученике су поздравили декан факултета проф. др Драган Вујадиновић и проф. др Љубица Васиљевић, а потом су доц. др Весна Гојковић-Цвјетковић и асистенти Миломирка Обреновић, Јелена Вуковић, Маја Палангетић и Јелена Вулиновић представили студијске програме, те услове и предности студирања на Технолошком факултету.

Last Updated on Saturday, 21 May 2022 08:07

Read more...

 

Ученице у финалу шоу програма Лук и мед

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 22 January 2019 05:59

Ученица трећег разреда угоститељског смјера Анђелка Станковић и Бранка Дукић, бивша ученица наше школе,  пласирале су се у финале кулинарског шоу програма „Лук или мед“ који се емитује на Алетрнативној телевизији. Оне су биле боље од тима из Вишеграда у спремању предјела, главог јела и дезерта, односно пет различитих врста јела за 90 минута.

Анђелка и Бранка су на овај начин, поред свог кулинарског умијећа, одлично презентовале град, школу и специјалитете овог краја.

 

Вредновање ученичких постигнућа из енглеског језика

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 18 May 2022 09:52

Данас је у нашој школи спроведено тестирање - вредновање ученичких постигнућа из енглеског језика.

Вредновање је спроведено код ученика првог разреда гимназије општег смјера у одјељењима I1 и I2.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

Last Updated on Wednesday, 18 May 2022 11:59  
 

Професори добили Оракл сертификате

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

Written by Administrator Tuesday, 25 December 2018 10:43

Професори рачунарства и информатике Јулијана Млинаревић, Светлана Зарић и Жељко Зарић успјешно су положили курс Јава Фандејшн (енгл. Java Foundations) компаније Оракле (енгл. Oracle)  који је реализован на БЛЦ- у уз подршку Републичког педагошког завода Републике Српске.

Циљ овакве едукације је учествовање и оспособљавање учитеља, наставника и професора за коришћење Јава програмског језика. Тренинг се састојао од 12 он- Last Updated on Tuesday, 25 December 2018 11:10

Read more...

 

Наставак сарадње са 3. пјешадијским Република Српска пуком Оружаних снага БиХ

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 16 January 2019 08:54

Директорица школе Биљана Писић присуствовала је божићном пријему који је организовао 3. пјешадијски Република Српска пук Оружаних снага БиХ у касарни „Војвода Степа Степановић“ у Бијељини. Овом приликом најављена је даља сарадња са нашом школом у реализацији различитих пројеката.

- Драго нам је да сарађујемо са 3. пјешадијским Република Српска пуком Оружаних снага БиХ који су нам помогли у нашој идеји да уредимо мини парк иза наше школе. Они су урадили чишћење терена и друге земљане радове након чега је постављено зеленило. Остало је још да се ураде бетонски радови како би мини парк био у потпуности завршен – рекла је Писић и додала да је досадашња сарадња са представницима пука била на изузетно високом нивоу.

 

Last Updated on Wednesday, 16 January 2019 09:00

Read more...

 
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 36 of 79