Пројекти

Сребрно и бронзано признање на Сајму туризма у Љубљани

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Friday, 02 February 2024 07:07

Ученици наше школе освојили су сребрно и брознано признање за приказане пројекте на Сајму туризма у Љубљани, објављено је на званичној Фејсбук страници школе.

Зворнички средњошколци су се представили пројектима „Шљива, понос нашег краја“ и „Трпеза наших предака – са ајваром све је укусније“. Ментори ученицима за ове пројекте су били професори Андријана Славкић и Миљан Влачић.

Ученици и професори данас су гости у Средњој школи „Сречко Косовел“ у Сежани са којима имају дугогодишњу сарадњу.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

(Инфо Бирач)

Last Updated on Friday, 02 February 2024 11:45  

Присуствовали отварању ђачког ресторана у Руми, у понедјељак представљање опреме у Зворнику

PDFPrintE-mail

Пројекти - САРАДЊА СА ШКОЛОМ ИЗ РУМЕ

Written by Administrator Friday, 04 November 2022 18:30


Представници СШЦ „Петар Кочић“ и Градске управе из Зворника присуствовали су отварању ђачког ресторана у СШЦ „Бранко Радичевић“ у Руми. Двије школе сарађују у пројекту прекограничне сарадње у оквиру кога је и зворничка школа добила опрему за ресторан, а иста ће бити представљена у понедјељак, 7. новембра.

Last Updated on Friday, 04 November 2022 18:52

Read more...

 

Завршна тродневна обука у оквиру пројекта "Табла"

PDFPrintE-mail

Пројекти - ТАБЛА

Written by Administrator Wednesday, 22 June 2022 08:46

Наша школа је једна од педесет школа у Републици Српској која је укључена у пројекат „Табла“ чији су носиоци РПЗ Републике Српске, USAID и Save the Children. Захваљујући овом пројекту наша школа је добила паметну таблу, 3Д штампач, те сву пратећу опрему.

 

Last Updated on Wednesday, 22 June 2022 12:24

Read more...

 
 

Договорена будућа сарадња са НДЦ Мостар

PDFPrintE-mail

Пројекти - Нансен дијалог центар

Written by Administrator Friday, 20 July 2018 17:53

Јуче је одржан састанак између представника Нансен дијалог центра Мостар и менаџмента ЈУ СШЦ „Петар Кочић“ Зворник и ЈУ СШЦ „Милорад Влачић“ Власеница.

Договорена је реализација пројекта у образовању с циљем јачања интеркултуралног разумијевања у вишенационалним заједницама Босне и Херцеговине.

Сврха програма је изградња вјештина комуникације код младих људи с циљем даљег промовисања идеја и културе дијалога и толеранције у заједницама. У оквиру овог програма биће реализовани тренинзи и радионице.

 

Last Updated on Friday, 20 July 2018 18:17

Read more...

 

Пројекат Прилика плус

PDFPrintE-mail

Пројекти - Прилика плус

Written by Administrator Friday, 15 December 2017 17:16

Практична настава на радном мјесту - прилика плус

Пројектом ,,Практична настава на радном мјесту“предвиђено је опремање школског кабинета за занимања кувар и конобар,те квалитетније извођење практичне наставе у одабраним угоститељским објектима. Укупна вриједност пројекта је 28.000,00КМ и трајаће осам мјесеци. У Зворнику је 23. фебруара 2017. године, потписан Меморандум о сарадњи на пројекту ,,Практична настава на радмо мјесту“ између предтавника Градске развојне агенције Источно Сарајево, ЈУСШЦ ,,Петар Кочић“, Града Зворника и шест представника угостистељских обхјеката: “Славија“, “Авала“, “Код Новака“, “Таверена“, “Ла Скала“, “Градска кафана“ и „Центал“.

Провођењем планираних пројектних активности, ученици ће повећати своје вјештине и знања, што ће директно утицати на запошљавање стручних кадрова и задовољавања потреба предузетника, за овим недостајућим занимањима.Уписивањем будућих генерација кувара и конобара,школа ће наставити да користи опремљене кабинете за праксу у заједничкој сарадњи са угоститељским објектима, са којима ће наставити сарадњу. Пројекат се реализује у окриву Програма ,,Прилика Плус“ којег подржава Влада Швајцарске, док је Градска развојна агенција Источно Сарајево партнер за Срајевско-зворничку регију.

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 13