Актуелно

Туристички техничари посјетили Међународни сајам туризма у Бањалуци

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 08 April 2022 15:09

Ученици трећег и четвртог разреда, занимања туристички техничар, посјетили су данас, са предметним професорима, Међународни сајам туризма у Бањалуци. Како нам је саопштила директорица школе Биљана Писић, ученици и професори су присуствовали отварању манифестације, те заједно са представницима Туристичке организације града Зворника учествовали у промотивним активностима на штанду Туристичке организације Републике Српске.

 

Last Updated on Friday, 08 April 2022 19:04

Read more...

 

Ученици посјетили филмски фестивал

PDFPrintE-mail

Актуелно

Written by Administrator Friday, 16 November 2018 20:04

Град Зворник је први пут ове године један од домаћина Међународног филмског фестивала „Први кадар“ који се одржава од 12. до 17. новембра у Зворнику и Источном Сарајеву.
„Први кадар“ је међународни фестивал документарног и кратког играног филма, који има за циљ едукацију младе публике и афирмацију домаћег филмског стваралаштва.

Ученици наше школе су у два дана по два пута организовано пристуствовали фестивалу.

Read more...

 

ВОДИЧ КРОЗ ЗАНИМАЊА

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 08 April 2022 14:09

 

Last Updated on Friday, 08 April 2022 14:12  
 

Реализоване активности у оквиру пројекта „Спречавање фактора здравствених ризика у БиХ“

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 31 October 2018 15:17

У нашој школи реализована је едукација наставника на тему "Израда и имплементација програма образовања у локалној заједници за имплементацију превенције и вјештине здравог понашања". Предавања су реализована од стране ЈЗУ Института за јавно здравство Републике Српске у партнерству са Хуманитарном организицијом Генезис Пројект (орг. „Genesis Project“). Активности су дио пројекта „Спречавање фактора здравствених ризика у БиХ“. У Републици Српској, фокус пројекта је смањивање четири фактора ризика за развој незаразних болести (конзумирање дувана, конзумирање алкохола, нездрав начин исхране и недовољна физичка активност) међу становништвом градова Зворник и Добој.

 

Last Updated on Wednesday, 31 October 2018 16:29

Read more...

 

Завршени припремни радови на уређењу мини парка код средње школе

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 30 October 2018 20:11

Припремни радови на уређењу мини парка иза школе су завршени, а након ових радова услиједиће постављање клупа, зеленила и извођење бетноских радова. Радове су извели припадници 3. пјешадијског Република Српска пука Оружаних снага БиХ. Директорица школе Биљана Писић још једном се захвалила Роберту Гашићу и Драгану Стевановићу који су обишли радове које су извели њихови припадници.

- Драго нам је да су подржали нашу идеју и помогли у остварењу идеје да начи ученици добију уређењу зелену површину ма колика она била. Према плану,

Last Updated on Friday, 07 December 2018 06:26

Read more...

 
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 37 of 79