Еразмус плус

Посјета Вуковом Тршићу и реализација радионица

PDFPrintE-mail

Пројекти - Еразмус плус

Written by Administrator Monday, 07 May 2018 11:03

Средњошколци и њихови професори из португалског града Барселоса допутовали су у Зворнику, гдје ће боравити до петка 11. маја. Према програму посјете, португалски ученици и њихови професори, заједно са нашим ученицима и професорима за викенд посјетили су Вуков Тршић, родно мјесто Вука Стефановића Караџића, реформатора српског језика.

У данас, 7. маја, реализоване су презентације, радионице и друге активности у Средњошкослком центру, док ће у оквиру ове посјете градоначелник Зворника Зоран Стевановић примити португалске и зворничке средњошколце са професорима.

 

Last Updated on Monday, 07 May 2018 16:01

Read more...

 

Договорена сарадња са школом Барцелос у Потугалу

PDFPrintE-mail

Пројекти - Еразмус плус

Written by Administrator Friday, 31 March 2017 15:18

Зворнички СШЦ „Петар Кочић” наставио је добру праксу успостављања сарадње са школама из ЕУ у оквиру које ће учествовати у заједничким активностим и пројектима који ће допринијети опремљености школе, али и међусобним посјетама ученика из професора. Биљана Писић директорица школе из Зворника истакла је да је договорена сарадња са Средњом школом „Барцелос” из истоименог мјеста у Португалу, а са директором Жоржом Салеиројом и кородинатором пројекта Фернандом Карваљом је договорено да пет професора из Зворника у септембру посјети ову школу, док ће 10 ученика у посјету ићи у октобру мјесецу.

- Након тога очекујемо да они буду наши гости током зимских мјесеци, што је била њихова жеља. Од 2018. године са њима ћемо моћи да реализујемо и друге пројекте у оквиру програма „Еразмус плус”, што је јако значајно за опремање школе. Њихова школа је одлично опремљена, а кроз различите пројекте и сарадњу са

Last Updated on Friday, 31 March 2017 15:32

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 2 of 2