World Vision

Пројектне активности у сарадњи са Врлд Вижном

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 09 June 2015 12:49

Сарадња са Ворлд Вижн у 2015. години

Пројекат “ заштите дјеце „
Коалиције за заштиту дјеце

И у овој школској години настављена је успјешна сарадња и рад у оквиру овог пројекта Ворлд Вижн. Одржан је састанак Коалиције општине Зворник, 15.04. и 16.04.2015, на којем су планиране пројектне активности за наредни период. Договор је да ове године фокус буду дјеца и родитељи, те едукативни рад са групама родитеља. Учествовале психолог и библиотекар школе. У току је израда брошуре за родитеље, коју ће тим стручњака из Коалиције, припремити и у сарадњи са Wорлд Висион презентовати родитељима.

Пројекат: „ Образовање и развијање животних вјештина „

Након успјешне сарадње са Wорлд Висион, где је опремљен кабинет за здравствену његу и мини теретана, настављају се ове пројекте активности у нарадном периоду.

 

Школа добила опрему за мини теретану

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 21 April 2015 17:20

Захваљујући донацији међународне организације Ворлд Вижн (енг. World Vision) зворнички СШЦ „Петар Кочић” добио је справе за женску мини теретану у вриједности 3.000 КМ. Справе су постављене у фискултурну салу, односно просторију у коју је школа уложила 2.000 КМ за стазе, завјесе, клупе за ученике и кречење. Биљана Писић, директор школе каже да ће теретана бити добра допуна настави физичког васпитања.

- На овај начин сала је постала фунакционалнији објекат и даје могућност извођења наставе из различитих спортова и видова рекреације. Пројекат нам је званично одобрен још прошле године, али смо због поплава морали чекати на донацију - рекла је Писићева.

З.К.

 

Празници и важност даривања

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 18 December 2014 10:13

Ученици наше школе су 11.12.2014. године учествовали на семинару посвећеном празницима и важности даривања, која је одржана у просторијама наше школе, под покровитељством организације Ворлд Вижн (енг. World Vision).

Ученици су могли да изразе своје ставове о раду ове организације, као и њихове жеље за будуће пројекте. По завршетку овог малог семинара, ученицима су додијељени поклон-пакетићи, као знак захвалности за учешће. Неки од ученика наше школе су учествовали у прогамима „Спонзоршип“-а (орг. Sponsorship) претходних година, те су их представници ове организације, Мирза Авдић и Ружа Урумовић окупилии на поменутом семинару. Наша школа већ неко вријеме има успјешну сарадњу са организацијом Ворлд Вижн под чијим покровитељством су организоване бројне активности.

 

Last Updated on Thursday, 18 December 2014 10:27

Read more...

 
 

Заштита дјеце

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 19 September 2014 12:53

У оквиру пројекта Заштите дјеце на развојном подручју Мајевице (Wорлд Висион) у сриједу 21.05.2014. године одржана је радионица Препознавање облика насиља. Радионица је одржана у ЈУ ССШ ''Петар Кочић'' Зворник, у кабинету 24. , а водили су је чланови Дечијег и омладинског одбора у сарадњи са психологом школе. Присуствовали су чланови Савјета ученика као и ученици првих, других и трећих разреда.

Last Updated on Friday, 19 September 2014 13:06

Read more...

 

Препознавање облика насиља

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Sunday, 25 May 2014 13:33

У оквиру пројекта Заштите дјеце на развојном подручју Мајевице (Ворлд Вижн енг. World Vision ) у сриједу 21.05.2014. године одржана је радионица Препознавање облика насиља. Радионица је одржана у ЈУ ССШ ''Петар Кочић'' Зворник, у кабинету 24. , а водили су је чланови Дечијег и омладинског одбора у сарадњи са психологом школе.

 

Last Updated on Friday, 19 September 2014 13:36

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2