Успјеси бивших ученика

Јулијана Цвјетиновић побједница 74.дана науке у Москви

PDFPrintE-mail

Актуелно - Успјеси бивших ученика

Written by Administrator Friday, 03 May 2019 21:38

На недавно одржаним 74. данима науке у Москви коју организује московски универзитет за науку “МИСиС”, зворничанка Јулијана Цвјетиновић освојила је прво мјесто на студентској научној конференцији Института за нове материјале и нанотехнологије.

”Ове године учествовало је 1500 студената са својим радовима и поносна сам на ово признање” рекла је Јулијана Цвјетиновић.

 

Last Updated on Friday, 03 May 2019 21:47

Read more...

 

Некада одлични ђаци, сада успјешни професори: Шест математичара у једној генерацији

PDFPrintE-mail

Актуелно

Written by Administrator Friday, 03 May 2019 19:39

Ученици зворничког СШЦ „Петар Кочић“ остварили су протеклих година велике успјехе на такмичењима из различтих предмета чиме су на најбољи начин промовисали школу те доказали да је ово установа у којој је афирмисан значајан број одличних ученика. Свака генерација је тако особена по неком резултату, а генерација 2006/2010. се, између осталог, издваја по чак шест успјешних математичара.

Last Updated on Friday, 03 May 2019 21:07

Read more...

 

БИВШИ УЧЕНИК ОДЛИКОВАН ПЛАКЕТОМ "СВЕТИ СТЕФАН"

PDFPrintE-mail

Актуелно - Успјеси бивших ученика

Written by Administrator Friday, 18 January 2019 21:15

Међу овогодишњим одликованим појединцима поводом Дана Републике Српске нашао се и један Зворничанин, двадесетдвогодишњи Душко Костић, студент Технолошког факултета у Зворнику Универзитета у Источном Сарајеву (УИС) који у индексу има 33 десетке и једну деветку. Он је од председнице РС Жељке Цвијановић за свеукупан допринос општем развоју и афирмацији Републике Српске добио плакету „Свети Стефан“, а за ово признање су га препоручили Last Updated on Friday, 18 January 2019 21:31

Read more...

 
 

Успјешан на мастер студијама на два факултета у Прагу

PDFPrintE-mail

Актуелно - Успјеси бивших ученика

Written by Administrator Tuesday, 13 November 2018 18:12

Милошевић: Више се траже практична него теоријска знања

Многи млади Зворничани се по завршетку средње школе одлучују за студирање у иностранству гдје, као по правилу, постижу завидне резултате. Таква је прича Небојше Милошевића, двадесетшестогодишњег Зворничанина који студира у Прагу. Наиме, Милошевић је тренутно на мастер студијама економије и дипломатије, гдје има све десетке, док је на електротехници остало само да одбрани мастер рад, а просјек оцјена му је преко 9. Милошевић је каже, због система студирања какав је омогућен свим студентима у Чешкој, за све време студирања радио скраћено радно вријеме што је било јако значајно уз програме стипендирања које је користио. Он је на картко посјетио наш град, средњу школу, родбину и пријатеље и у разговору за наш портал указао на

Last Updated on Tuesday, 13 November 2018 18:20

Read more...

 

Душану Савићу 5000 КМ

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 27 May 2017 10:05

Да је прави Зворничанин и неко ко подржава наше талентоване ученике, показао је поново наш Данијел Драгичевић. Кабинет Предсједника Републике одобрио је Душану Савићу, најбољем студенту Економског факултета у Београду, бившем ученику наше школе 5000 КМ за мастер студије на Кембриџу. У име СШЦ "Петар Кочић" хвала му од срца!

Биљана Писић, директор СШЦ "Петар Кочић".

Last Updated on Saturday, 27 May 2017 19:28  
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2