Регионална

Вељко Сандић најбољи физичар на Регионалном такмичењу за ученике првих разреда

PDFPrintE-mail

Такмичења - Регионална

Written by Administrator Sunday, 18 March 2018 06:36

На Регионалном такмичењу из физике одржаном у нашој школи Вељко Сандић, ученик првог разреда гимназије, освојио је прво мјесто. Сандић се за такмичење припремао са професорицом Јеленом Перић, а овим успјехом је изборио палсман на републичко такмичење.

У категорији других разреда прво мјесто је заузео Јован Катанић из Гимназије „Филип Вишњић“ из Бијељине, одакле долази и побједник у конкуренцији трећих резреда Драган Марковић, док је код матураната најбољи био Стефан Јурошевић из СШЦ „Милорад Влачић“ из Власенице.

На такмичењу је наступило 48 ученика из Бијељине, Милића, Сребренице, Братунца, Власенице, Угљевика и Зворника, а највише такмичара је било из Бијељине, њих 18. Награде најбољим ученицима су додијелили надзорник за физику испред РПЗ-а, Милко Бабић и директор ЈУ СШЦ „Петар Кочић“ Биљана Писић.

 

Last Updated on Sunday, 18 March 2018 07:51

Read more...

 

XII регионално такмичење из прве помоћи

PDFPrintE-mail

Такмичења - Регионална

Written by Administrator Friday, 19 May 2017 09:30

У Братунцу, 15.05.2017. године одржано је дванаесто регионално такмичење из прве помоћи. Учествовали си чланови секције црвеног крста наше школе заједно са члановима Општинское организоације Црвеног крста Зворник. На такмичењу је учествовало 5 екипа из Братунца, Сребренице, Шековића, Власенице и Зворника.

Наша екипа је приказала завидно знање, вештине и умећа при збрињавању повреда и заслужено освојила 1. мјесто.

 

Read more...

 

Прво мјесто на Сајму предузетништва

PDFPrintE-mail

Такмичења - Регионална

Written by Administrator Friday, 28 April 2017 15:59

На деветом регионалном Сајму омладинског предузетништва одржаном у Власеници, на коме је наступило 28 компанија и више од 140 средњошколаца, из Сребренице, Зворника, Милића, Власенице и Братунца, наши ученици су освојили прво мјесто у категорији „Најбоља пословна идеја” са свих 100 бодова. Овај успјех је дјело ученика из одељења ИВ 7, односно Ане Ристић, Слађане Томић, те Милице и Ведране Милошевић, а ментор им је била професорица Рада Томић. Њихова пословна идеја је било предузеће за израду пројеката „Атеље”, а она је реализована у школи на часовима практичне наставе током ове школске године. 
- Циљ сајма је био да ученицима омогући да боље схвате мотиве за покреатње предузетничког бизниса и да им помогне да дефинишу своје предузетничке идеје, те да их процијене и припреме за практичну примјену. Искрено, очекујем да ће овај пројекат допринијети даљој промоцији и популаризацији предузетништва међу ученицима и наставницима и у још већој мјери утицати на јачање свијести о његовом значају за даљи развој наше економије и друштва у цјелини - рекла је Томићева.

Last Updated on Friday, 28 April 2017 16:08

Read more...

 
 

Прва помоћ - регионално 2016.

PDFPrintE-mail

Такмичења - Регионална

Written by Administrator Monday, 23 May 2016 09:38

Дана 17.05.2016. године одржано је  регионално такмичење из пружања прве помоћи у Сребреници. Чланови секције "Црвеног крста" који су показали највећи степен спретности у пружању прве помићи, представљали су екипу омладине. Наша екипа је показала висок степен увежбаности, спретности, организованости, кохезије и добре међусобне сарадње.

Освојили смо друго место на регионалном такмичењу. У току такмичења владало је добро

Read more...

 

Успјешни млади предузетници

PDFPrintE-mail

Такмичења - Регионална

Written by Administrator Wednesday, 04 May 2016 12:55

У организацији Удружења „Пријатељи Сребренице“ у Милићима је одржан Сајам омладинског предузетништва. Учешће на Сајму је узело 30 омладинских (виртуелних) предузећа из Власенице, Братунца, Милића, Зворника и Сребренице. Сајам је поред продајног био и такмичарског карактера.

Омладинско предузеће „Медиа висион“ из наше школе побиједило је у категорији за најбољу пословну идеју, док је предузеће „Принцесс“, такође из наше школе, проглашено за побједника у категорији најбоље представљање на сајму. Важно је истаћи да је на сајму био велики број званица, између осталих, амбасадори Холандије и Велике Британије у БиХ. Реализација сајма је завршни дио пројекта „Млади предузетници за друштвене промјене“ који се спроводи у општинама регије Бирач.

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 3 of 7