Новости

Град Зворник: Пројекти у образовању главна тема посјете Министра просвјете и културе у Влади Републике Српске

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 15 March 2024 22:01

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић разговарао је данас са  Жељком Стојичић, министарком просвјете и културе у Влади Републике Српске о актуелној ситуацији у образовању на подручју Зворника. Током разговора градоначелник Ивановић упознао је госпођу Стојичић о пројектима који се тренутно реализују у Зворнику.

 

Last Updated on Friday, 15 March 2024 22:16

Read more...

 

Свечано уручене Светосавске награде

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 30 January 2024 10:02

Светосавска награда за изузетан допринос развоју образовања Републике Српске овогодишњим добитницима додијељена је на свечаној манифестацији „Наши учитељи" у Дјечијем позоришту Републике Српске у Бањој Луци. Награђено је 45 истакнутих васпитно-образовних радника запослених у основним и средњим школама, те предшколским установама у Републици Српској за постигнуте изузетне резултате у области васпитања и образовања дјеце и ученика и допринос квалитетнијем васпитању и образовању у Републици Српској.

Међу награђеним је и Винка Марјановић, професорица физике у нашој школи.

Last Updated on Tuesday, 30 January 2024 10:22

Read more...

 

Професорица Винка Марјановић добитник „Светосавске награде“

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 16 January 2024 08:50

Међу добитницима „Светосавске награде“ сасвим заслужено ове године се нашла и Винка Марјановић, професорица физике у СШЦ „Петар Кочић“ из Зворника.

Марјановићева годинама важи за узорног професора којa је као ментор водила неколико ученика до првог мјеста на републичким такмичењима, а један од њених ђака је учествовао на Међународној олимпијади из физике у Данској, што је јединствен случај у историји ове школе.

 

Last Updated on Tuesday, 16 January 2024 08:59

Read more...

 
 

ГУ Зворник: Честитка добитницима одликовања поводом Дана Републике Српске

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 11 January 2024 15:25

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић упутио је честитку Зворничанкама одликованим поводом 9. јануара, Дана Републике Српске.

„Поносни смо на сваки успјех наших људи, а посебно оних који својим дјелима величају име нашег града и Републике Српске. Ове године њих пет, припадница њежнијег пола, је због постигнутих резултата одликовао председник Републике Српске Милорад Додик, а ми се надамо да ће њихов успјех бити добар подстрек и примјер, који сви треба да слиједимо,“ истакао је градоначелник Ивановић.

 

 

Last Updated on Thursday, 11 January 2024 15:45

Read more...

 

Марија Јокић међу најперспкетивнијим спортистима Републике Српске

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 13 December 2023 12:25

Теквондоситкиња Марија Јокић, ученица III1 општег смјера гимназије, ушла је у избор за најперспективније спортисте Републике Српске. Пласман је остварила по резултатима и сакупљању бодова са интернационалних Е2 и Г2 турнира за јуниорке и сениорке на којима се освајају бодови за олимпијску, свјетску и европску ранг листу, као јуниорка у 2023. години заузима високо 3. мјесто на Европској ранг листи у категорији до 68кг.

Last Updated on Wednesday, 13 December 2023 12:33

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 50