Новости

Професори и ученици боравили на Сајму књига

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 30 October 2014 08:28

У оквиру програма стручног усавршавања, 60 професора СШЦ „Петар Кочић“ из Зворника посјетило је београдски Сајам књига.

Као и претходних година, сајам је посјетило више од 200 ученика уз пратњу професора. Овом приликом набављена је стручна литература као и књижни фонд школе.

 

 

Last Updated on Thursday, 30 October 2014 08:34

Read more...

 

Одржан јавни час физичког васпитања

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 23 October 2014 09:57

Професори физичког васпитања реализовали су пројекат „Јавни час физичког вапистања” који је финансијски подржао Нансен дијалог центар из Сарајева у вриједности од 800 КМ. Часу су присуствовала дјеца узраста до 10 година којима је презентовано правилно извођење вјежби, што је по ријечима Станислава Драгутиновића носиоца пројекта и члана Нансен коориднационог одбора главни задатак пројекта.

Last Updated on Thursday, 23 October 2014 10:02

Read more...

 

Професори српског језика и књижевности посјетили Вуков Тршић

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 20 October 2014 22:45

У оквиру програма стручног усваршавања Актив професора спрског језика и књижевности наше школе боравио је у Вуковом Тршићу и том приликом реализовао предавање на тему „Улога и мјесто Вука Стефановића Караџића у стандардизацији и формирању граматичке терминологије”.

Након предавања, предсједника актива Снежане Вукајловић, посјета је искориштена за обилазак Вуковог родног мјеста и манастира Троноша. Поред професора српског језика предавању је присуствала и педагог школе Драгица Јокић.

Read more...

 
 

Лидија Миличић добила трећу награду на литерарном конкурсу

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 01 October 2014 07:06

Ученица другог разреда Лидија Миличић добила је трећу награду на књижевном конкурсу који је поводом обиљежавања „Дјечије недјеље” расписало Министарство породице, омладине и спорта Владе РС. Миличићева је, по мишљењу стручног жирија, кога су сачињавали представници Републичког педагошког завода РС, на тему „Имам право да кажем и будем саслушан” написала рад којим је у конкуренцији ученика гимназије освојила треће мјесто.

 

Last Updated on Wednesday, 01 October 2014 16:27

Read more...

 

Европски дан језика 2014.

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 27 September 2014 20:35

Европски дан језика се обиљежава широм континента организовањем различитих манифестација и активности.

Ученици трећег разреда организовали су приредбу на којој су извели скеч и рецитовали пјесме на енглеском, њемачком, руском и српском језику, рекла је Наталија Младеновић професорица енглеског језика.Она је додала да ће сви професори страних језика у средњошколском центру „Петар Кочић“ на својим часовима заједно са ученицима обиљежити Дан европскоих језика. Израђено је и неколико паноа који ће красити зидове кабинета страних језика. Младеновићева је, уз подсјећање да само у Европи постоји преко 200 језика, рекла да се у овој средњошколској установи, Европс ки дан језика обиљежава од прошле године.

 

Last Updated on Saturday, 27 September 2014 21:46

Read more...

 
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 43 of 50