Радионица у оквиру пројекта Практична настава на радном мјесту

PDFPrintE-mail

Пројекти - Прилика плус

У просторијама наше школе одржана је радионица за ревизију наставног плана и програма предмета практична настава за занимање кувар.

Циљ радионице је да експерт за израду и ревизију НПП заједнички, са професором практичне наставе у ЈУ СШЦ Петар Кочић и менторима из партнерских угоститељских објеката дефинишу промјене у исходима учења, курикулима и да наставне планове предмета практична настава прилагоде захтјевима радних мјеста у предузећима. Том приликом,

анализирана је структура модула, дефинисани су исходи учења који требају бити постигнути на практичној настави, дефинисане су и промјене у исходима учења, дискутовано на тему евентуалне корекциије НПП, а потом формулисани приједлози и иницијативе које ће бити упућене Министарству просвјете и културе у Влади Р. Српске.

 

Појекат се реализује у оквиру Програма Прилика Плус којег подржава Влада Швајцарске а имплементира Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, док је Градска развојна агенција Источно Сарајево партнер за Сарајевско - зворничку регију.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

Last Updated on Friday, 15 December 2017 17:25