Зворничанин студент генерације

PDFPrintE-mail

На недавно одржаној свечаној промоција магистара наука, мастера и дипломираних студената Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву за најбољег студента академске 2013/2014. изабран је Миодраг Михајловић. Са 22 и по године, завршио је студије математике и физике са просјеком од 9,93.

Тренутно је запослен у Основној школи „Свети Сава“ у Зворнику, док студира мастер студије на Природно математичком факултету у Новом Саду, институт за физику.


Миодраг је рођени Зворничанин, у Зворнику је завршио и основну и средњу школу. Математику је одбрао како каже јер му је на неки начин била изазов, а онда му се и свидјела и одлучио је да му то буде животни позив.

- У средњој школи сам био баш усмјерен на математику, ишао сам на разна такмичења из математике и физике, највише из математике. Имао сам добре професоре, морам да их похвалим. Професор Милисав Николић је заслужан у великој мјери зато што сам наставио да се бавим математиком. Он ми је усадио осјећај за математику и надоградио то нешто што сам имао од раније – прича нам Миодраг.

 

Каже да је на и факултету имао добре професоре, који су знали да пренесу на студенте знање, али и начин да се заволе ови предмети.
Уписао је теоријску физику, неке испите је већ завршио и добро му иде.

Last Updated on Wednesday, 17 April 2019 10:02