Обавјештења

PDFPrintE-mail

Обавјештење бр. 33
Обавјештавамо ученике да је у петак, 14. јуна 2019. године последњи наставни дан у школској 2018/2019. Години.

Подјела свједочанстава и родитељски састанци ће бити одржани 26. јуна 2019. године, по распореду:

I смјена у 10:00
II смјена у 11:00.

Исти дан, 26. Јуна, ученици су дужни да пријаве поправни испит (важи за ученике који су упућени на поправни).
Поправни испит ће се обављати у августу, као и припремна настава за полагање. Распоред припремне наставе и поправних испита ће бити истакнут на огласној табли за ученике и на сајту школе.

Обавјештење бр. 32

Обавјештавамо ученике да су обавезни да врате књиге у школску библиотеку. Уколико је неко од ученика изгубио књигу, треба да у договору са библиотекарком купи другу исту књигу или књигу из реда школске лектире у противриједности изгубљене књиге.
Неопходно је да ученици изврше наведену обавезу до подјеле свједочанства.

Обавјештење бр. 26.

 

Републички предгошки завод је Годишњим програмом рада за 2019. годину планирао провјеру постигнућа ученика средњих школа, која ће бити реализована 14. маја 2019. године.

Провјера ученичких постигнућа из наставног предмета историја ће бити реализована у одјељењима другог разреда гимназије (II1, II2, II3 и II4).

Ученици наведених одјељења су на дан тестирања ослобођени редовне наставе и у школу треба да дођу у 10:40.

Распоред тестирања ће бити истакнут на улазу школе. Напомињемо да је присуство тестирању обавезно. Настава за ученике одјењеља која нису обухваћене тестирањем се одвија према утврђеном распореду.

Обавјештење бр. 23

 

Обавјештавамо ученике и професоре да 01., 02. И 09. Маја неће бити редовне наставе због празника.

Обавјештење бро. 22

Обавјештавамо ученике и професоре да у периоду од 22. априла до 29. априла неће бити редовне наставе.

Наиме, од 22. априла до 26. априла траје прољетни распутст, а 20 . априла је нерадни дан због празника.

Ученицима и професорима желимо пријатан одмор и срећне предстојеће празнике.

Обавјештење бр. 21

У  петак, 19. априла 2019. године неће бити редовне наставе због Отворених врата школе и професионалне орјентације ученика основих школа.

Обавјештење бр. 20

У оквиру 3. Фестивала хумора и сатире "Крива Дрина" Зворник, одржаће се радионице стрипа и карикатуре. Позивају се ученици који воле цртање и илустрацију да се за учешће на овим јединственим радионицам пријаве професору Станиславу Томићу.

Радионице ће се одржавати викендом у просторијама Народне библиотеке Зворник. Свим учесницима ће бити обезбијђена храна и освјежење, а ученицима који путују биће плаћени трошкови превоза.

Радови ученика биће изложени на завршној вечери Фестивала у јулу ове године.

Број мјеста је ограничен.

 

 

Обавјештење бр. 19

Сликарска радионица Палета организује Хуманитарну шетњу за Игора Гелића. Чланови Сликарске радионице Палета из Зворника организоваће у четвртак, 11. априла од 17 до 20 часова Хуманитарну шетњу чији је циљ прикупљање помоћи за лијечење Игора Гелића. Према замисли чланова Палете шетња ће бити својеврсни перформанс на потезу од Робне куће до зграде Поште када ће бити изложена слика дуга 56 метара уз пратњу музичара. Циљ је да се што више грађана окупи на овом догађају, позову хуманитарни број 1458, а сви присутни ће том приликом моћи да оставе и свој прилог за лијечење нашег суграђанина у кутију посебно намијењену за ту прилику. Зворничану Игору Гелићу отказала су оба бубрега. Након успостављања дијагнозе, живот је наставио уз помоћ дијализе. Једини начин лијеченња за њега је трансплантација бубрега, а за овај оперативни захват у Падови, у Италији, треба издвојити 65.000 евра.

Обавјештење бр. 18

 

Обавјештавамо ученике и професоре да ће у петак 05. априла бити одржана спортска манифестациа "Међународни дан спорта" у Рекреативно - спортском центру Зворник.

У оквиру ове манифестације такмичити ће се побједници школских такмичења наше школе и  Техничког школског центра из Каракаја.

Сви ученици и наставници су обавезни присуствовати овом догађају. Окупљање је испред Хале у 10:30, гдје ће одјељенске старјешине евидентирати присутност ученика.

Програм манифестацје биће истакнут на огласној табли школе.

Обавјештење бр. 16

Обавјештавамо ученике и професоре да ће у уторак, 26. марта 2019. године, бити одржан Спортски дан у Спортској хали Зворник и у фискултурним салама наше школе. Сви ученици су обавезни доћи у 7:30 испред Спортске хале, гдје ће одјељенске старјешине евидентирати присутност.

Након тога ученици и професори ће слиједити мјеста и термине такмичења према распореду који ће сутра бити истакнут на огласној табли школе.

Сви ученици треба да дођу у адекватној спортској опреми.

Обавјештење бр. 14

 

Обавјештавамо ученике и професоре да ће у четвртак, 14. марта 2019. године бити одржан хуманитарни концерт у Дому омладине Зворник, у коме учествује велики број наших ученика.

Концерт ће бити одржан у два термина: у 17:00 и у 19:00 сати. Цијена улазнице је 3 КМ.

Прилог од улазница намјењен је Центру за подршку дјеци са сметњама у развоју и њиховим родитељима.

Позивамо Вас да се одазовете овој хуманитарној акцији.

Обавјештење бр. 12

Дом здравља Зворник обавјештава школу да ће систематски преглед и вакцинацију против тетануса обављати од наредне седмице на одјељењу педијатрије Дома здравља Зворник, по следећем распореду:

Понедељак, 04.03. одјељење III6 од 1200 сати
Уторак, 05.03. одјељење III1 од 1200 сати
Сриједа, 06.03. одјељење III2 од 1200 сати

Четвртак, 07.03 одјељење III3 од 1200 сатиПетак, 08.03. одјељење III4 од 1200 сати

 

Понедељак, 11.03. одјељење III7 од 1200 сати
Уторак, 12.03. одјељење III5 од 1200 сати
Сриједа, 13.03. одјељење III8 од 1200 сати
Четвртак, 14.03. одјељење III9 од 1200 сати
Петак, 15.03. одјељење III10 од 1200 сати.

Овој имунизацији подлијеже омладина у осамнаестој години живота. Учесници су обавезни да са собом понесу овјерену здравствену књижицу.

Неодазивање позиву повлачи санкције санитарног инспектора и немогућност добијања љекарског увјерења за даље школовање, одлазак у иностранство, запошљавање итд.

 

Обавјештење бр. 11

У сриједу, 27.02.2019. године чланови Савјета ученика ће овиљежити "Дан розе мајица" - који је посвећен борби притив вршњачког насиља.

На сваком спрату школе биће постављени по један пано на којем ће ученици моћи да оставе своје поруке против вршњачког насиља.

Позивамо све ученике да на прави начин узму учешће у овој акцији и озбиљно приступе проблему насиља међу младима.

Обавјештење бр. 10

У недељу, 27. јануара биће одржан програм поводом школске славе.

Програм Славе је истакнут на огласној табли, па ученици могу бирати ком дијелу програма ће прсуствовати.

У програму ће учествовати више секција, па позивамо све ученике и професоре да узму учешће у прослави школске Славе.

Свим ученицима и запосленима желимо сретну школску славу Светог Саву.

Обавјештење бр. 9

 

а) Настава у  првом полугодишту, школске 2018/2019. године завршава се у петак 28. децембра  2018. године.

б)Родитељски састанци ће се одржати 04. јануара 2019 године, и то за ученике прве смјене у 11 сати, за ученике друге смјене у 12 сати.

Настава у другом полугодишту почиње у понедељак 21. јануара  2019 године.

Ученицима и професорима желимо пријатан одмор и сретне предстојеће празнике.

Обавјештње бр. 7

Савет ученика оргнизује хуманитарну акцију „један слаткиш-једно дете­“ у периоду од  11.12 до 13.12.2018 године. Позивамо све ученике да се укључе у ову акцију. Од прикупљених слаткиша направићемо пакетиће, а  њих ћемо уручити деци која иду у Дневни центар за дјецу са сметњама у развоју. Купљене слаткише можете оставити у школској библиотеци.

Обавјештење бр.6

Обавјештавамо  ученике и професоре да у сриједу  21. новембра неће бити редове наставе због празника.

Обавјештење бр.5
Обавјештавамо ученике и наставнике да у сриједу 24. Октобра 2018. Године неце бити редовне наставе, због организованог одлска ученика и радника школе на Сајам књига у Београд.
Полазак на Сајам је са аутобуске станице ујутро у 7:00 , а повратак из Београда у 18:00.

 

Обавјештење бр. 4

Обавјештавамо ученике да ће и ове године бити организована посјета Сајму књига у Београду. Цијена одласка са улазницом на Сајам је 31 КМ.

Осим посјете Сајму књига планиран је и обилазак Калемегдана и трговинског центра Ушће.

Ученици који организовано одлазе на Сајам књига због затворене путне листе не могу остаи у Београду.

Списак заинтересованих ученика и новац треба доставити професорима Игору Ђукановићу, Бојану Дабићу или одјељенском старјешини који воде ученике, најкасније до петка 19. октобра 2018. године. Посјета Сајму је планирана за сриједу 24.10.2018. године.

Обавјштење бр. 3

Обавјештавамо ученике и професоре да ће у петак 12. октобра бити одржан Спортски дан у фискултурним салама и на полигону наше школе.

Ученици који се такмиче у спортским играма долазе у вријеме када се играју те игре, по распореду Спортског дана.

Ученици који се не такмиче долазе да подрже своје другове из одјељења и тако дају свој допринос у реализацији спорског дана.

Одјељенске старјешине ће евидентирати ученике на полигону у времену од 11:00 до 12:00 сати. Распоред такмичења биће истакнут на огласним таблама.

Обавјештење бр. 2

Обавјештавамо ученике да ће крајем овог мјесеца (28. – 29. септембра) бити реализован пројекат "Дани омладинске културе" на платоу испред зграде Касина.

Идеја пројекта је да на једном мјесту окупи све младе људе који су креативни и који желе представити свој таленат кроз глуму, пјесму, рецитал или неку другу форму јавног наступа.

Сви ученици који су заинтересовани да узму учешће у овом пројекту могу да се обрате контакт особи, ученици 1/3 – Катарини Малишевић, или координатору пројекта Милошу Ивановићу.

Контакт телефони се налазе на огласној табли Савјета ученика.

Обавјештење бр. 1

Настава ове школске године у првом полугодишту траје од 03. септембра до 28. децембра 2018. године. Управа школе и Министарство просвјете и културе желе Вам срећан почетак и много успјеха у раду у току ове школске године .

Да бисмо побољшали услове рада школе, у току љетног распуста урађено је много на уређењу школског простора, те се надамо да ћете заједно са нама чувати и одржавати тај простор.

Last Updated on Saturday, 03 August 2019 12:04