Обавјештења

PDFPrintE-mail

Обавјештење бр.10

Драги ученици,

У кабинету бр. 10 је примећено у последње вријеме да су клупе, радијатори и зидови ишарани послије неких часова.

Пријављено је од стране професора. Ово је један од најљепших и најуреднијих кабинета те се потрудите да тако и остане. Доживљавајте то као ваш простор за рад,не само овај кабинет, него било коју другу учионицу или просторију,које треба да буду уредне и чисте. Не дозволите да клупе и зидови буду ишарани.

Ми ћемо се потрудити да имате све услове за рад, а од вас очекујемо да знате то цјенити.

Обавјештење бр.9

У понедељак , 27 јануара 2020. Године биће одржан програм школске славе.

Програм славе је истакнут на огласној табли, па ученици могу бирати коме дијелу програма ће присуствовати.

У програму ће учествовати више секција , па позивамо све ученике и професоре да узму учешће у прослави школске славе.

Свим ученицима и запосленима желимо срећну школску славу Светог Саву.

Обавештење бр.8

а) Настава у првом полугодишту, школске 2019/2020. Године завршава се у петак 27.децембра 2019.године

б) Родитељски састанци ће бити одржани 30.децембра 2019.године, и то за ученике прве смјене у 12 сати а за ученике друге смјене у 13 сати

Настава у другом полугодишту почиње у понедељак 20.јануара 2020.године.

Ученицима и професорима желимо пријатан одмор и сретне предстојеће празнике

Обавештење бр. 6

Савјет ученика организује хуманитарну акцију „Један слаткиш - једно дијете“ у периоду од 03.12. до 13.12.2019. године. Позивамо све ученике да се укључе у ову акцију. Од прибављених слаткиша направићемо пакетиће а њих ћемо уручити дјеци која иду у Дневни центар за дјецу са сметњама у развоју.

Купљене слаткише можете оставити у шкоској библиотеци.

Обавјештење бр. 5

Обавјештавамо ученике и професоре да у четвртак, 21. Новембра 2019. године неће бити редовне наставе због празника.

Обавјештење бр.4

Обавјештавамо ученике да ће и ове године бити организована посјета Сајму књига у Београду. Цијена одласка са улазницом на Сајам је 32 км. Осим посјете Сајму књига планиран је и обилазак Калемегдана и трговинског центра „Ушће“.

Ученици који организовано одлазе на Сајам књига због затворене путне листе не могу остати у Београду. Списак заинтересованих ученика, потписане сагласности и новац треба доставити најкасније до сриједе, 16. 10. Професорима од којих су ученици узимали обрасце сагласности.

Посјета Сајму је планирана за уторак, 22. Октобра 2019. године. Полазак са станице је у 700. Полазак из Београда за Зворник је у 1800.

Обавјештење бр.3

Обавјештавамо ученике и професоре да ће у петак, 04. Октобра бити одржан крос.

И ове године крос ће бити одржан на обали ријеке Дрине. Окупљање ученика за крос је испред спортске хале.

Ученици I и II разреда треба да дођу у 930 испред спортске хале, а ученици III и IV разреда у 1000, гдје ће одјељенске старјешине евидентирати присутност ученика.

Распоред трчања је истакнут на улазу школе.

Обавјештење бр.2

Због радова на санацији моста Краља Александра првог Карађорђевића, Градска управа града Зворник обезбједиће бесплатан превоз ученика на релацији Зворник – Каракај и обратно. Право на бесплатан превоз ученика, трајаће до отварања моста за пјешачки саобраћај. Ученици који остварују право на бесплатан превоз ученика у обавези су да се јаве у Градску управу у канцеларију број 12, да се ставе на јединствени списак који ће бити достављен превознику који ће вршити превоз ученика.

Ученици могу користити редовне линије, као и ванредне линије које ће бити уведене на овим релацијама. Стајалишта ће бити код граничног прелаза, у правцу Зворник – Каракај аутобус ће стајати на скретању према фирми „Еуро петрол оил“ док ће из правца Каракај – Зворник стајалиште бити код бензинске пумпе „Кесо – промет“.

Обавјештење бр. 1

Настава ове школске године у првом полугодишту траје од 02. септембра до 27. децембра 2019. године. Управа школе и Министарство просвјете и културе желе Вам срећан почетак и много успјеха у раду у току ове школске године .

Да бисмо побољшали услове рада школе, у току љетног распуста урађено је много на уређењу школског простора, те се надамо да ћете заједно са нама чувати и одржавати тај простор.

Last Updated on Friday, 07 February 2020 09:04